Skip to main content

Sebastiaan Straetemans

Sebastiaan is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2016 als master sportfysiotherapeut. Kernwoorden die hem beschrijven zijn:  enthousiast, gedreven, coaching, leergierig  en empatisch.  Sebastiaan vind het belangrijk zijn cliënten bij het revalidatieproces te betrekken om zo de zelfredzaamheid in stand te houden.

Naast zijn werkzaamheden bij Masters in Sports, begeleid hij sprinters van o.a.  Den Haag atletiek en C.A.V. Energie Barendrecht en zit hij in het medisch team van de Rotterdam Marathon. Daarnaast geeft hij presentaties over blessure preventie, trainingsmethodieken, prestatie bevordering en looptechnieken.

Zelf doet hij aan de volgende sporten: Hardlopen, hoogspringen, functionele krachttraining en surfen.

Bo Koopmanschap

In 2013 heeft Bo Kop van Zuid Fysio opgericht en is ook gelijk de locatie aan de Laan op Zuid gestart. In 2017 na het afstuderen als master Sportfysiotherapeut is Sebastiaan erbij betrokken en hebben ze Masters in Sports fysiotherapie opgericht. Met voorliefde voor bijna alle sporten is Bo een ambassadeur voor de sport. Zelf komt Bo uit de judowereld, als wedstrijdjudoka, docent en coach.

Of het nu plezier hebben in sport is of presteren op hoog niveau, Bo helpt graag de doelen te behalen, met veel informatie en ondersteuning streeft hij naar onafhankelijke sporters en patiënten.

Als o.a. fysiotherapeut van het Rotterdam Open tennistoernooi en als onderdeel van het medisch team van de Rotterdam marathon is hij graag betrokken sportprestaties in alle vormen.

Bo werkt met een grondige analyse, specialistische kennis, (indien nodig) stevige aanpak en vooral veel uitleg en achtergrondinformatie.

Voor de toekomst is Bo altijd opzoek naar nieuwe inzichten en technieken, maar vooral naar modernisatie en innovatie van het vak sportfysiotherapie. Zo is ook Sportlab010 ontstaan.

Bo en Sebastiaan kennen elkaar van de master sportfysiotherapie. Samen hebben ze Masters in Sports opgericht.